Postbus 539, 1250 AM Laren - email: info@mcclaren.nl
Drum- & Showband MCC - Laren
A-band Jong MCC MCC Next Sustento Uniform Het Verleden Gastenboek Nieuw Uniform
Share |
LAATSTE MCC PLEIN OP KONINGSDAG IN LAREN Drum- & Showband MCC organiseert op Koningsdag maandag 27 april voor de laatste keer het zeer succesvolle MCC Plein in Laren ten behoeve van de financiering van het nieuwe uniform van de A-band. Op de jubileumtaptoe zaterdag 7 mei 2016 zal de A-band zich presenteren in een prachtig nieuw uniform. In 2013 heeft het MCC plein twee duizend euro opgebracht en vorig jaar zelfs zesduizend euro! Een geweldige resultaat en een grote stimulans voor de vrijwilligers van MCC om zich nog een laatste keer volledig in te zetten voor dit bruisende plein. Het "MCC plein" vindt u op de Sint Janstraat tussen Zevenend en de P.C. van den Brinkweg. Het plein gaat om 10.00 uur van start met de MCC-loterij, de darttent en de sponsorkraam. De officiële opening vindt plaats om 11.00 uur, na de aubade van Muziekvereniging Sint Jan en de felicitaties voor de Koning bij de Prinsenmarij. Vanaf dat moment gaat het MCC Plein echt bruisen met de diverse optredens en de spelrondes van “Alles mag bij MCC”. Kinderen kunnen zich gratis laten schminken. Speel een potje sjoelen op de speciale Koningssjoelbakken. Kom een rondje darten of een Koningsdagballon halen. Dit jaar kun je ook een heerlijke suikerspin kopen op het MCC Plein.  Op het podium zullen een aantal mooie optredens plaatsvinden van MCC Next, Jong MCC en de A-band. Natuurlijk is de oude bar uit het verenigingsgebouw Schering & Inslag ook weer aanwezig en kunt u onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de gezelligheid in ons mooie dorp. De vrijwilligers van MCC zullen u graag bedienen en ook de baropbrengst gaat naar het nieuwe uniform. Het plein wordt om 16.00 uur afgesloten met nog een kort dank-u-wel-optreden van de A-band.
Uniform geschiedenis MCC Plein Startpagina Uniform
Programma 2015 10.00 uur :  Start MCC Plein 11.00 uur: Officiële opening 11.15 uur : MCC Next op het podium 12.00 uur: 1e ronde “Alles mag bij MCC” 13.00 uur: A-band en Jong MCC 14.00 uur: 2e ronde “Alles mag bij MCC” 15.00 uur: 3e ronde “Alles mag bij MCC” 16.00 uur: Slotoptreden A-band
Klik op de thumbnail om te vergroten
MCC Plein 2014
“Met geld uit jouw zak, sponsor je mijn pak!”  Heb jij een favoriete MCC-er? Gun je één van de leden een nieuwe jas, broek of pet? Kom dan naar het MCC Plein en sponsor een deel van zijn of haar nieuwe uniform!  In de sponsorkraam op het plein staat een groot bord met daarop de namen van de huidige spelende leden en negen onderdelen van het pak die gesponsord kunnen worden. Kies je favoriete MCC-er en zet je naam in het vakje behorend bij het onderdeel van zijn/haar uniform dat je wilt sponsoren en reken af bij de kraam!   De bedragen variëren van 250 euro voor een jas tot 5 euro voor de veters. Je sponsort hiermee een deel van het totale bedrag van het bewuste uniformonderdeel.  Uiteraard mag je ook een deel van een jas of broek sponsoren. Of sponsor gezamenlijk met de hele familie, buren, schoolklas of je vereniging een pet, koffer of schoenen.