Postbus 539, 1250 AM Laren - email: info@mcclaren.nl
Drum- & Showband MCC - Laren
A-band Jong MCC MCC Next Sustento Uniform Het Verleden Gastenboek Nieuws 2016 Nieuwsoverzicht
vorig of volgend nieuwsbericht
Share |
MCC Next en de Hinterfelder Musikanten Zondagmiddag 13 maart vond het derde Vriendschapsconcert plaats in het Muziekcentrum Schering & Inslag.   De Vriendschapsconcerten hebben een vaste plek gekregen in het programma van MCC en worden erg gewaardeerd door het vaste publiek. MCC Next is hierbij de organiserende partij. Dit jaar is samenwerking gezocht met de Hinterfelder Musikanten uit Achterveld. In een ongedwongen sfeer werd drie uur lang muziek gemaakt met een gevarieerd repertoire door beide orkesten. Het sluitstuk bestond uit het gezamenlijk gespeelde Rosamunde. Dit soort kleine muziekevenementen zijn heel belangrijk voor een muziekvereniging en vooral ook voor de muziekliefhebber. De gezelligheid en de toegankelijkheid speelt hierbij een heel belangrijke rol. MCC is blij dit ieder jaar te kunnen organiseren.
Klik op de thumbnail om te vergroten
MCC Next en de Hinterfelder Musikanten Zondagmiddag 13 maart vond het derde Vriendschapsconcert plaats in het Muziekcentrum Schering & Inslag.   De Vriendschapsconcerten hebben een vaste plek gekregen in het programma van MCC en worden erg gewaardeerd door het vaste publiek. MCC Next is hierbij de organiserende partij. Dit jaar is samenwerking gezocht met de Hinterfelder Musikanten  uit Achterveld. In een ongedwongen sfeer werd drie uur lang muziek gemaakt met een gevarieerd repertoire door beide orkesten. Het sluitstuk bestond uit het gezamenlijk gespeelde Rosamunde. Dit soort kleine muziekevenementen zijn heel belangrijk voor een muziekvereniging en vooral ook voor de muziekliefhebber. De gezelligheid en de toegankelijkheid speelt hierbij een heel belangrijke rol. MCC is blij dit ieder jaar te kunnen organiseren.
Drum- & Showband MCC - Laren
A-band Jong MCC MCC Next Sustento Contact Nieuws 2016 Nieuwsoverzicht Postbus 539, 1250 AM Laren - email: info@mcclaren.nl
Share |
Klik op de thumbnail om te vergroten